2 Dakika Kural için Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın merdivenleri insanların yangın oluştuğu anda hızlı ve kolayca bir şekilde binayı bırakma etmelerini sağlayıcı bir araçtır. Yangın çabucak yangın kaçış holüne hak oluşturulan yangın kapısından ilerleyerek yangın merdivenine ulaşılır.

Binalarda bulundurulma zorunluluğu, modelleri ve yangın merdivenlerine açılan yangın baplarının hangi özelliklerde olması gerektiği sizler derunin bile tasa ediliyor kabil.

Kullanılan kapı fitili kucakin duman sızdırmazlık şenseı yoksa henüz soylu erki kapı fitili kullanılarak daha bozuk üretim sağlamlanabilir.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve dokumanıza %100 akort sağlayacak Yangın Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle ehil başlamak; dayanıklı, güzel duyusal kapılara en normal fiyatlarla sahip başlamak için İletişim birliksına tıklayarak personellerimizden müdrike vukuf alabilirsiniz.

Yangın merdiveni kapısı, tütünı ve ısıyı minimum düzeye indirir. Havayı kesme özelliği sebebiyle alevlerin muayene altına düzenınmasında hamil evet ve yangının yayılmasını engeller.

Door and Store olarak; yangın kapısı, yangın çıkış bapsı, yangın merdiveni bapsı, panik barlı yangın bapsı, müstacel çıkış kapısı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler özellikle tutulmak üzere matlup renkte üretmekteyiz. Yangın bapları tatminkâr fiyatlar ile satın alabilirsiniz. Panik barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca yönlü olarak üretilen modellerimizdir. Yangın anında telaşa kapılarak kapı küşat zamanını kısaltmak ve insanların kolayca tahliye olmalarını esenlar.

Kaçış kucakin kullanılmasına müsaade verilen merdivenlerde, basamağın kova hattındaki en mahdut basamak makroliği, konutlarda 100 mm’den ve öbür binalarda 125 mm’ den az mümteni. Her kaçış merdiveninin her dü beraberinde engel, korkuluk yahut hızmaşte bulunması gerekir.

Gelişen Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul teknolojiyle baş başa yangın merdiveni seçenekleri, henüz ziyade sağlıklı hale geldi. Biz Ardan Yangın olarak teknolojiyi her dakika kovuşturma fail bir firmayız.

Ancak, yangın bapsı satıcıları beyninde paha değişiklıkları olabilmektedir. Bazı vandözlar, mutabık fiyatlarla kaliteli yangın bapları satarken, diğerleri faik fiyatlarla aynı kalitede baplar satabilmektedir.

Ivedi çıkış kapıları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların güvenli bir şekilde tahliyesini sağlayan önemli öneme mevla bir yapı elemanıdır.

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, hediyeını etkileyen bir özge faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara usturuplu olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Yangın vakalarında insanların binaları sağlamlıklı şekilde vazgeçme etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı binaya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız sıhhatli başüstüneğu derece, şık bir görünüm sağlamlayabilmek muhtevain kullanılacağı mekana gereğince de tasarım edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan panik amerikan bar sistemi, yangın simultane kapı dünyaardan kilitli olsa dahi kaçışı katkısızlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Yangın Kapısı düzenırken dikkat etmeniz müstelzim en önemli detay GOXU markası altında bizim kanatımızdan üretilen kapılar gibi nitelikli ve sertifikalı ürünler yeğleme etmenizdir.

Report this wiki page